Поліцейські вилучають нарковмісні рослини у жителів Кіровоградщини

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

У рамках профілактичних заходів, що тривають на Кіровоградщині з початку місяця, ще у двох районах працівники поліції викрили осіб, які займалися незаконним «садівництвом».

«Під час проведення огляду домоволодіння жительки одного з сіл Олександрівського району на присадибній ділянці поліцейські виявили та вилучили понад 180 рослин, схожих на мак. Вилучене направлено на проведення експертизи», - розповів начальник місцевого відділення поліції Володимир Кучер. 

А у Знам’янському районі у поле зору правоохоронців потрапив раніше судимий 39-річний мешканець одного з населених пунктів.
«За місцем проживання чоловіка поліцейські виявили не лише насадження рослин, схожих на коноплю, а й паперові згортки з подрібненою наркотичною речовиною. Крім того, у будинку чоловіка було вилучено саморобний пристрій для вживання коноплі», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Вирішується питання щодо повідомлення особам підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами Олександрівського відділення та
Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool