Поліцейські Кропивницького розпочали підготовку до забезпечення публічного порядку на період футбольного сезону

Лютий 07, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

У відділі поліції відбулася нарада щодо співпраці з відповідних питань в обласному центрі. Поліцейські спільно з керівниками інших силових відомств та представниками футбольного клубу «Зірка» обговорили аспекти безпечного перебування громадян на стадіоні під час проведення матчів.

Учасниками наради було прийнято рішення посилити профілактичні заходи щодо забезпечення публічного порядку в тісній взаємодії з іншими службами міста. Насамперед, це стосується роз’яснення вболівальникам необхідності дотримання правил поведінки на території спортивної споруди та не допущення порушень правопорядку.

Присутні також обговорили питання заборони продажу алкогольних напоїв під час проведення футбольних матчів, посилення заходів щодо недопущення вболівальників, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, та алгоритм спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на стадіоні.

Загалом на період футбольного сезону до забезпечення публічної безпеки і порядку будуть залучатися працівники Кропивницького відділу поліції, роти поліції особливого призначення ГУНП, управління патрульної поліції, батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» та управління поліції охорони.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool