Податкова навчить Кіровоградських підприємців працювати із електронною касовою стрічкою

Грудень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Для досягнення цієї мети фахівці податкової служби України разом із місцевими податківцями проведуть навчальний семінар із електронного звітування за допомогою касової техніки.

Захід відбудеться 20 грудня 2012 року в приміщенні Кіровоградської міськради за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, актова зала на 4-му поверсі (кімн. №426). Початок – о 15-00. Запрошуємо взяти участь у заході підприємців, які використовують реєстратори розрахункових операцій у своїй роботі, а також представників сервісних організацій, що обслуговують касові апарати.
ДПС у Кіровоградській області нагадує, що з 1 січня 2013 року впроваджується електронна контрольна стрічка реєстраторів розрахункових операцій. На ній у пам’яті касового апарату або модему, який до нього приєднаний, формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів. Один раз на добу цей звіт автоматично передаватиметься до серверу обробки інформації ДПС. Самі ж первинні документи відтепер зберігатимуться в електронному вигляді, а не на паперовій стрічці, що знімає з платників клопоти зі зберігання цих відомостей. Такий формат моніторингу призведе до значного скорочення податкових перевірок – розбіжності між поданою звітністю та первинною документацією виявлятимуться дистанційно та заздалегідь.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool