Подарунок від міського голови

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Кіровоградка Галина Іванівна Юшкова – учасник бойових дій, інвалід ІІ групи Великої Вітчизняної війни, завершила війну, звільняючи окуповані фашистами країни Європи.

Два важких поранення, втрата чоловіка і сина в останні місяці війни, під час визволення Руминії – такою страшною виявилась ціна, заплачена нею за свято перемоги.

Сьогодні Галина Іванівна за станом здоров’я фактично не може залишити межі своєї квартири, їх важко пересуватися. Єдине, що пов’язує її із зовнішнім світом – це телефон і телевізор. Останній, старенької моделі, остаточно зіпсувався і ремонту не підлягає. До того ж квартиру ветерана рік тому пограбували, забравши останні заощадження. Із скромної пенсії Галині Іванівні важко відкласти для покупки нового телевізійного апарату, тож вона звернулася по допомогу до міського голови Олександра Саінсуса.
В переддень Дня Перемоги міський голова завітав до Галини Іванівни не з порожніми руками. Разом з теплими словами вітань та побажанням міцного здоров’я і ще довгих років життя, Олександр Саінсус вручив заслуженому ветерану новенький сучасний телевізор, який відразу і підключили.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool