Побачення наосліп у Кіровограді

Серпень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1751 | Коментарі: 0

29 серпня о 16.00 у Кіровограді стартують вже досить популярні у всьому світі побачення наосліп.

Десять хлопців, десять дівчат, година часу, cім хвилин на знайомство. Саме такі романтичні посиденьки у теплій атмосфері місцевої Львівської Майстерні Шоколаду додадуть яскравих відчуттів наприкінці літа та допоможуть знайти нових друзів, а може й коханих.

Організатори гарантують гарне проведення часу у приємній компанії, але не несуть відповідальності за подальший розвиток подій у вашому житті.

Відбір учасників проводиться способом анкетування, онлайн-заявку можна заповнити за адресою https://docs.google.com/forms/d/1BgCjgLNbCgNK4ZWzr89nNsSOsZOYZYpmYm-5IfK6k5g/viewform
Останній термін подачі заявок – 27 серпня, 22.00.

Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 16/7 (Львівська Майстерня Шоколаду) Час проведення: 29 серпня 16.00-17.00


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool