Підприємства Кіровоградщини високо оцінили можливості ПриватМаркету

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Більше 740 підприємств Кіровоградщини, які обслуговуються у ПриватБанку, отримали унікальну можливість скористатись безкоштовним торговим майданчиком ПриватМаркет. Саме тут можна легко знайти нових покупців чи партнерів серед понад 700 000 підприємств України.

Найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик ПриватМаркет надає можливість компаніям і підприємствам не лише рекламувати свої товари та послуги, але й брати участь у тендерах, у тому числі й державних закупівлях, без посередників та тіньових схем.

“Нашим завданням сьогодні є не лише вирішення фінансових проблем наших клієнтів, ми маємо допомогти бізнесу вийти за рамки регіону, знайти надійних партнерів у інших областях України, - говорить Вікторія Приймак, керівник направлення по реализації послуг клієнтам середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - А ПриватМаркет стане потужним інформаційним майданчиком та посередником між виробниками та покупцями. Адже ми маємо можливість залучити до ПриватМаркету практично всіх наших клієнтів”.

Зареєструвавшись за 2 хвилини, підприємства зможуть внести інформацію про себе, свої товари та послуги. Окрім того, учасники ПриватМаркету можуть брати участь у тендерах, у тому числі в державних тендерах системи ProZorro. Користувачі системи зможуть ставити оцінки та писати відгуки, що будуть відображатися в Приват24, про своїх контрагентів. Однією з головних переваг торгового майданчика для продавців стане можливість отримання додаткових кредитних лімітів, спеціально для здійснення закупівель на ПриватМаркеті, які ПриватБанк буде виділяти як для фізичних, так і для юридичних осіб.

“У відділенні мені розповіли та показали ПриватМаркет, - розповідає Володимир Фабріка, директор ПП “Чеський дворик”. - Надзвичайно цікава платформа, скажу я вам. Мені сподобалось. По-перше - легко знайти потрібного продавця/покупця. Як на мене, то питання про придбання потрібних мені товарів і за привабливими цінами завжди відкрите. По-друге, я не хвилююсь, мені не потрібно перевіряти репутація партнера. Все за мене робить ПриватБанк. А ще, я з задоволенням зможу як приймати, так і надавати гарантовані платежі. Чудова пропозиція”.

Сьогодні в ПриватМаркеті запущено тільки B2B-частину - підприємства можуть шукати покупців і партнерів серед інших підприємців. А вже в березні 2016 року банк планує запустити й другу частину ПриватМаркету – для приватних осіб. Ця частина дасть змогу клієнтам легко і знаходити споживчі товари, і оформляти на них кредит лише у декілька кліків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool