Під час зустрічі з підприємцями Світловодщини говорили про РРО

Серпень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Нещодавно відбулась зустріч начальника Світловодської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Тертичного С.В. з фізичними особами - підприємцями м. Світловодська та Світловодського району на тему: “Застосування реєстраторів розрахункових операцій з контрольною стрічкою в електронній формі. Подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) в електронному вигляді. “

С.В. Тертичний наголосив присутнім, що потрібно доопрацювати РРО як шляхом придбання нової касової техніки, так і шляхом приєднання до вже існуючої техніки відповідних модемів для подання звітності з контрольною стрічкою в електронній формі, завдяки підвищенню податкової грамотності суб’єктів господарювання для ефективного розвитку бізнесу.

Також було наголошено, що відповідальність за неподання електронної звітності перенесено з 1 липня 2013 року на 1 січня 2014 року.

Одним із питань порядку денного зустрічі стало і презентація Міністерства доходів і зборів України та його територіальних відомств. Зокрема, присутніх ознайомлено з місією, баченням, принципами, функціями Міністерства.

Наприкінці зустрічі Сергій Тертичний відповів на запитання присутніх платників податків.

Територіальні органи Міндоходів у Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool