Перший матч кіровоградської «Зірки» у новому році

Січень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Товариським матчем в Білозір’ї з одним із лідерів другої ліги «Черкаським Дніпром» кіровоградська «Зірка» відкрила перелік матчів 2015 року.

Наші земляки, які проводять перший збір, зустрілися з командою, яка реально може поповнити список колективів першої ліги вже наступного сезону. До того ж, її очолює відомий кіровоградцям Ігор Столовицький, який зробив чималий внесок в історію «Зірки» – на його рахунку 99 ігор за кіровоградців і вихід із командою до вищої ліги в сезоні 2002/03 рр.

У першому таймі з трьох запланованих (гра йшла 3 тайми по 30 хвилин) кіровоградці мали найбільш суттєву перевагу. Вже в перші 8 хвилин двічі зобов’язаний був забивати Олександр Акименко, але його удари парирував голкіпер господарів. Але вже на 14-ій хвилині саме його передача на Ігоря Загальського стала результативною. Ігор пробив лівою ногою точно в кут воріт, і «Зірка» повела в рахунку.

На фоні великих фізичних навантажень, які йдуть на перших зборах, команда виглядала доволі непогано. Можливо, цьому сприяло і те, що на матч прибуло 18 кіровоградських «фанатів», для яких морозна погода не стала перешкодою. Звичайно, не можна не відмітити, що кіровоградські вболівальники, які давно зарекомендували себе як одні з найбільш вірних в Україні, весь матч підтримували команду.

Але, не дивлячись на це, ще до кінця першої 30-и хвилинки черкащани зрівняли рахунок. Причому, це був перший і єдиний серйозний момент у цьому відрізку. Помилка на лівому фланзі захисту призвела до того, що футболіст «Черкаського Дніпра» пройшов до лінії воріт і зробив вивірену передачу на ближній кут, де Олександр Батальський (який свого часу виступав за «Зірку»), замкнув її в ближній кут воріт.

У другому таймі склади команд практично повністю змінилися. Гра більше проходила в центрі поля, де суперники нав’язали один одному боротьбу за кожний м’яч. Наставник кіровоградців Сергій Лавриненко випробував сили і молодих гравців, і потенційних новачків, які перебувають на перегляді в Кіровограді. А у складі господарів найактивнішим у ці хвилини був новачок команди Руслан Качур.

У третьому таймі на полі з’явилися Григорій Баранець, Микола Рибалко та Денис Сідельник, які підсилили атакуючий потенціал гостей. «Зірка» багато часу провела в атаці. Непогано зарекомендував себе на фланзі Олексій Осипенко, декілька прострілів якого створили небезпеку біля воріт «Дніпра». Але до кінця матчу рахунок так і не змінився – 1:1.

Наступний контрольний поєдинок «Зірка» проведе в середу 28 січня в Кривому Розі з місцевим «Гірником».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool