Патріотична таборівка «Джура» запрацювала на Кіровоградщині (ФОТО)

Вересень 24, 2024 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині розпочала свою роботу таборівка Всеукраїнського військово-патріотичного вишколу «Джура-поліцейський».

Цей учнівсько-молодіжний рух має на меті виховання нової генерації українців, які б сповідували принципи здорового і безпечного способу життя, патріотизму, лицарства, фізичної витривалості та духовної гармонії.

Патріотична таборівка «Джура» розпочала свою роботу працює на Кіровоградщині (ФОТО)

Патріотична таборівка «Джура» розпочала свою роботу працює на Кіровоградщині (ФОТО)

Патріотична таборівка «Джура» розпочала свою роботу працює на Кіровоградщині (ФОТО)

У перший день заходу надзвичайники розгорнули декілька своїх локацій, на яких навчали дітей і молодь основам безпечної життєдіяльності. Зокрема, організували акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!», де усі охочі долучилися до естафет, інтерактивних ігор, конкурсів та змагань.

Під час демонстрації пожежно-рятувальної техніки та обладнання вогнеборці пропонували учасникам спортивного свята випробувати рятувальний інструмент, роздивитись оснащення пожежного та піротехнічного автомобілів, поміряти бойовий одяг, каску вогнеборця та бронежилет сапера, спробувати повправлятися з ручним стволом і загасити умовне полум’я, попрацювати з міношукачем та зрозуміти принцип його роботи.

Працівники Служби порятунку подарували учасникам таборівки та місцевим жителям незабутні враження та поглибили їх знання у сфері безпеки. Разом з рятувальниками присутні опановували основи пожежної та мінної безпеки, вчилися розрізняти вибухонебезпечні предмети, пригадували алгоритм дій при пожежі, виявленні боєприпасів, під час сигналу повітряної тривоги та в інших екстремальних ситуаціях.

Маємо великі сподівання, що навички, отримані у процесі тренувань і змагань, а також інтерактивні заходи від рятувальників допоможуть підростаючому поколінню більш відповідально відноситись до власного життя і здоров’я та уникнути багатьох надзвичайних ситуацій у подальшому житті.

Відео за посиланням

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool