Освітяни Кропивницького підтримали флешмоб 22 Pushup Challenge

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 лютого, у спортивній залі ЗОШ №6 вчителі фізичної культури з усіх шкіл Кропивницького на чолі із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко приєдналися до флешмобу 22 Pushup Challenge, повідомляє  сайт міськради.

Флешмоб 22 Pushup Challenge стрімко набирає популярності в Україні. Його мета - підтримати ветеранів АТО, які страждають від посттравматичного синдрому, а також популяризувати здоровий спосіб життя серед населення. Суть акції полягає у тому, що її учасники протягом 22 днів віджимаються 22 рази і роблять відеозапис, який викладають в мережу інтернет. Після цього естафету передають далі.

- Цією акцією ми хочемо підтвердити, що кропивницькі освітяни підтримують українських військових, а також активно виступають за здоровий спосіб життя, - наголосила Лариса Костенко. - Ми слідкували за флешмобом через мережу інтернет і коли нам передали естафету - прийняли виклик. А естафету передали усім закладам освіти Кропивницького.

Сьогодні, 7 лютого, у спортивній залі ЗОШ №6 вчителі фізичної культури з усіх шкіл Кропивницького на чолі із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко приєдналися до флешмобу 22 Pushup Challenge.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool