You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Останній дзвінок пролунав в школах Кропивницького (ВІДЕО)

Травень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 1610 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 травня, в загальноосвітніх школах Кропивницького офіційно закінчився навчальний рік

У прощальному вальсі закружляли випускники ліцею Лідер 

Останній дзвоник — веселе і водночас сумне свято. Начебто зовсім недавно сьогоднішні випускники боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово й перші радощі та прикрощі. А тепер пролунав останній дзвоник

За інформацією управління освіти міської ради, цього річ у Кропивницькому атестати про повну загальну середню освіту отримають 1449 випускників 11 класів. Закінчують дев'яті класи і отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту 2538 учнів.

Школярі звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Переведення учнів на наступний рік навчання здійснюватиметься на підставі підсумкового оцінювання учнів згідно із рішенням педагогічної ради кожного закладу.

Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів будуть вручати після оголошення результатів основної сесії Національного мультипредметного тесту.

166 випускників мають шанс завершити останній рік навчання із золотою медаллю, 40 здобувачів претендують на срібні медалі, ще 242 учні розраховують отримати атестати з відзнакою.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool