Онлайн сервіс для мешканців Кіровоградщини

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

ПриватБанк запустив новий безкоштовний сервіс «Бухгалтерія Онлайн», який дозволить корпоративним клієнтам знизити витрати на бухгалтерський облік.

З його допомогою користувачі Інтернет-банку «Приват24» зможуть автоматизувати бухгалтерський і податковий облік, здачу звітності без додаткових витрат на сторонні програмні комплекси і консультантів. Для підприємців та малого бізнесу новий сервіс допоможе вести бухгалтерію навіть без допомоги професійних бухгалтерів і здавати звіти в Міндоходів, Пенсійний Фонд і Держкомстат.

«Бухгалтерія Онлайн» допоможе нашим клієнтам виконувати близько 80% тих бухгалтерських операцій, які потрібні звичайному підприємству, а також отримати онлайн-консультації з ведення бухгалтерії та з податків абсолютно безкоштовно, - говорить керівник проекту «Бухгалтерія Онлайн» Приватбанку Роман Лелеко. - У процесі розвитку сервісу до нього додадуться можливості по складському обліку, імпорт з 1С, здача звітності в усі держоргани, галузеві рішення».

Сьогодні сервіс “хмарної" бухгалтерії дозволяє користувачам корпоративного Приват24 вести облік і формувати звіти без залучення бухгалтера, контролювати сплату податків і здачу звітів, складати календар платежів по операціях з контрагентами. Крім того, в «Бухгалтерії Онлайн» можна оформляти продаж, складаючи онлайн рахунок і повний пакет бухгалтерських документів, контролювати роботу продавців та ін.

При цьому, бухгалтерія і клієнт-банк працюють в одному вікні, без необхідності імпорту банківських виписок. Доступ до сервісу відкрито безкоштовно будь-якому клієнту банку в будь-якій точці України та світу, де є доступ до інтернет. Бухгалтерська програма автоматично оновлюється відповідно до вимог законодавства України і щодня допрацьовується за побажаннями користувачів.

ПриватБанк запустив новий безкоштовний сервіс «Бухгалтерія Онлайн», який дозволить корпоративним клієнтам знизити витрати на бухгалтерський облік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool