«Олімпійський куточок» відкрився у кіровоградській ЗОШ - 22

Січень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

У Музеї Слави кіровоградської загальноосвітньої школи № 22, в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга», урочисто відкрито «Олімпійський куточок».

До представлених у музеї спортивних нагород, завойованих учнями школи на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, було додано літературу на олімпійську тематику.
Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко та майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року Валентина Голенкова передали для навчального закладу книги з історії Олімпійських ігор та Олімпійського спорту, часописи про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу спортивну літературу, а також вручили футбольні м’ячі.
На знак подяки директор школи Борис Набока вручив представникам обласного відділення Національного олімпійського комітету України каравай із олімпійською символікою.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool