Олександрійські податківці виявили підпільний цех по виробництву молочних продуктів

Квітень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 2005 | Коментарі: 0

Співробітники відділу податкової міліції Олександрійської ОДПІ викрили чергове нелегальне виробництво. Як виявилося, підпільне виготовлення продуктів харчування молочної групи налагодив місцевий підприємець. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили в прес-службі ДПА Кіровоградської області.

Під час огляду місця події співробітники податкової міліції встановили – виробництво вершкового масла, сметани, сироватки та сиру шляхом сепарації молока здійснювалось в антисанітарних умовах. Будь-яких дозвільних документів на виробництво такої продукції підприємець не отримував.Як виявили податківці, вироблена продукція реалізовувалась у роздрібній мережі продуктових магазинів м. Олександрії. А власники торгових точок приймали підроблену продукцію без будь-яких супровідних документів, що підтверджували б якість товару, визначали його виробника чи терміни зберігання.

Під час проведення огляду території та приміщень, в яких здійснювалась зазначена діяльність, описано та вилучено з незаконного обігу обладнання, призначене для виробництва вершкового масла, сметани, сироватки, сиру та  готову продукцію на загальну суму більше 100 тисяч гривень.

Нині проводиться подальша перевірка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool