Олександрія: рейд у житловому секторі

Червень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 660 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки. 

22 червня з метою запобігання виникнення пожеж та загибелі на них людей така робота була проведена співробітниками Олександрійського міськрайонного відділу У ДСНС в області з місцевим населенням м. Олександрії.

У розмові з олександрійчанами рятувальники нагадали про заборону спалювання сміття, сухої рослинності та післяжнивних залишків на території приватних домоволодінь, необхідність дотримуватись вимог експлуатації побутової техніки, зауважили, що частою причиною пожеж буває несправність електромережі в будинку. Попередили про необхідність пам’ятати про безпеку дітей та ні в якому разі не залишати малечу без нагляду. Крім того, громадян застерегли від необачної поведінки у лісових масивах, і не тільки у найбільш пожежонебезпечний період.

Під час проведення роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюджували серед населення міста тематичні листівки та нагадували, що при виникненні надзвичайної події чи ситуації необхідно негайно телефонувати за номером «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool