Олександра Зарубу призначено першим заступником начальника Одеської залізниці

Травень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Наказом 245/ос Генерального директора Укрзалізниці від 21.05.2014 р. Олександра Зарубу призначено першим заступником начальника Одеської залізниці.

Олександр Заруба по теперішній час працював першим заступником начальника Донецької залізниці, виконував обов’язки начальника залізниці. Почав свою трудову діяльність у 1990 році. Пройшов трудовий шлях від інженера станції Мандрикине до першого заступника начальника Донецької залізниці. Має три вищі освіти та низку нагород серед яких: знак «Почесному залізничнику, знак «Залізнична Слава» ІІІ ступеня (2007 р.) та ІІ ступеня (2012 р.), знак «Почесний працівник транспорту України».
Трудовому колективу Одеської залізниці керівника представив заступник генерального директора Укрзалізниці Олександр Зародов, який висловив переконання у плідній та злагодженій роботі колективу залізничників під керівництвом нового першого заступника начальника залізниці.

*Біографічна довідка: Заруба Олександр Володимирович народився 4 серпня 1971 року у смт. Андріївка Тельманівського району Донецької області. Олександр Володимирович отримав вищу освіту у Харківському інституті інженерів залізничного транспорту, Українській державній академії залізничного транспорту, Донецькому національному університеті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool