Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з Днем захисника Вітчизни

Лютий 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

23 лютого, в День захисника Вітчизни ми віддаємо данину шани й поваги тим, чия професія – захищати Батьківщину. Це свято було і залишається символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Вітчизни, виявленням любові народу до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто нині стоїть на варті незалежності держави. Сьогодні, як і десятиліття тому, цей день асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю чоловічого характеру, силою духу та готовністю в будь – який момент виступити на захист своїх матерів, дружин, сестер, свого рідного міста і всієї країни. Від щирого серця вітаємо всіх, хто стояв і стоїть на сторожі мирного неба над Україною та тих, хто в майбутньому виконуватиме цей священний обов’язок. Бажаємо Вам міцного здоров’я, незламної волі, щастя, миру, благополуччя і нових здобутків у справі служіння рідній землі.

Міський голова Олександр Саінсус      Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool