Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з Днем прикордонника

Травень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 2313 | Коментарі: 0

Шановні вартові державних кордонів! Дорогі ветерани-прикордонники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Воїни, що стоять на варті кордонів держави завжди були у великій шані в українського народу. Впевнені, що українські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції старшого покоління. Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність вам, дорогі ветерани прикордонної служби, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові.

Міський голова     Олександр Саінсус       Секретар міської ради            Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool