Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають медичних працівників

Червень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Шановні медичні працівники!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем медичного працівника.
Ваша професія є однією з найважливіших і найвідповідальніших у суспільстві, адже люди довіряють вам найцінніше, що є, - здоров’я, а часом і життя. Медичні працівники не знають свят і вихідних, ваша праця вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. Підтвердженням того є щасливі очі матерів, сміх дітей та тисячі врятованих життів.
Від усіх кіровоградців висловлюємо вам щирі слова вдячності за самовіддану працю, співчуття і турботу, які Ви даруєте людям. Нехай вас ніколи не покидає впевненість у правильності обраної професії! Бажаємо вам наснаги, оптимізму та радощів від спілкування з рідними і близькими.
Нехай ваші серце і душа завжди будуть відкриті для добра й любові. Будьте здорові і пам'ятайте, що життя - це найвища цінність, незважаючи на будь-які негаразди!


Міський голова О.Саінсус  Секретар міської ради І.Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool