Олександр Cаінсус доручив створити робочу комісію по вивченню ситуації в стаціонарі - 1 центральної міської лікарні

Лютий 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 2

 26 лютого міський голова Олександр Саінсус побував у стаціонарі №1 Центральної міської лікарні (колишня лікарня №1 на Фортечних валах), де ознайомився з роботою закладу та умовами лікування в ній.

 Сьогодні, 27 лютого, підсумовуючи результати побаченого на апаратній нараді з керівниками виконавчих органів, Олександр Саінсус висловив незадоволення станом, у якому перебувають корпуси лікарняного закладу. Зрозуміло, наголосив міський голова, що вся система охорони здоров’я потерпає від недофінансування, але є питання, вирішення яких, не потребують значних коштів. Вчасно прибрати, помити, підфарбувати – все це під силу колективу, як це робиться в інших закладах, тій же лікарні швидкої медичної допомоги, чи міських поліклініках. Чому, запитав Олександр Саінсус, керівник лікарні жодного разу не забив на сполох і не прийшов обговорити свої проблеми?

 Олександр Саінсус доручив своєму заступнику Ларисі Андреєвій очолити робочу комісію з комплексної перевірки закладу та визначити шляхи виправлення ситуації. Крім того, на думку міського голови, доцільно було б впровадити в системі охорони здоров’я контрактні засади діяльності головних лікарів, це б значною мірою сприяло підвищення рівня їх відповідальності за результати своєї роботи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool