Одеські залізничники підбили підсумки виконання колективного договору

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

17 жовтня 2013 року у актовій залі Управління Одеської залізниці відбулася конференція трудового колективу Одеської залізниці, де обговорювався хід виконання колективного договору за 8 місяців поточного року.

У роботі конференції взяли участь делегати конференції, начальник Одеської залізниці Микола Луханін, голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко, перший заступник голови Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов, заступники начальника залізниці, керівники служб, дирекцій та інші.
Делегати конференції обговорювали важливі питання збереження пільг, соціальних гарантій працівників магістралі та важливість належної організації умов праці при загальному зниженні виробничих показників підприємства.
В ході конференції стало відомо, що за 8 місяців поточного року на Одеській залізниці на 7,4% знижено вантажообіг відносно минулорічного показника. Відбулося істотне скорочення перевезень транзиту – на 18,4% відносно плану та на 25,4% відносно рівня минулого року. Відправлено на 3,4% менше вантажів, ніж було заплановано, хоч за липень-серпень план перевиконано на 6,1%, що дозволило залізниці надолужити відставання від плану майже на 340 тис. тон. Проте значне падіння обсягів перевезень і недоотримання доходів у поточному році не вплинуло на виконання зобов’язань колективного договору – ці витрати зросли на 50 млн. грн. відносно аналогічного періоду минулого року. Окрім того двічі за цей рік працівникам було підвищено тарифні ставки і посадові оклади на 5%. За досягнутим рівнем середньомісячної заробітної плати Одеська залізниця посідає передове місце серед інших залізниці України.
Нагадаємо, що звіти адміністрації залізниці та Дорожнього комітету профспілки щодо виконання зобов’язань колективного договору обговорюються двічі на рік: за поточними результатами роботи та річними. Під час заходу представники структурних підрозділів – делегати конференції обговорюють важливі питання щодо виконання зобов’язань колективного договору. На конференцію запрошують керівництво структурних підрозділів та галузевих служб для оперативного усунення допущених недоліків та організації подальшої роботи. При обговоренні питань, внесених до порядку денного конференції, до колективного договору можуть бути внесені певні зміни і доповнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool