Одеські залізничники оздоровили 10 км колії на перегоні Корсунь - Городище

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

Одеські залізничники оздоровили 10-кілометровий відрізок непарної колії перегону Корсунь – Городище на напрямку П’ятихатки – Миронівка.

На виконанні робіт щоденно з 12 по 30 травня були задіяні 100 працівників та важка колійна техніка: п’ять колійних машинних станцій Одеської залізниці КМС-129 (Цвіткове), КМС-63 (Знам’янка), КМС-127 (Снігурівка), КМС-128 (Вапнярка), КМС-261 (Усатове) – на базах яких було зібрано та укладено необхідну кількість рейко-шпальної решітки.
Для організації настільки масштабних робіт було організовано довгострокове «вікно» тривалістю 19 діб, адже ділянка перегону Корсунь – Городище складна – нараховує 2 переїзди, 2 посадочні платформи, 8 штучних споруд (шляхопровід, 3 труби та 4 малих мости), що дозволило зменшити собівартість виконаних робіт.
Після виконання робіт відремонтована дільниця була відкрита для руху поїздів зі швидкістю 80 км/год для вантажних та 110 км/год для пасажирських.

*Довідка

По напрямку П’ятихатки – Миронівка проходить велика кількість вантажних поїздів і курсують пасажирські поїзди «Інтерсіті+». Вантажопотужність в цьому напрямку складає до 60 млн. тонно-кілометрів брутто в рік та 30 пар пасажирських потягів.
Усього одеські залізничники планують до кінця року оздоровити 55,6 км колії на головному ходу П’ятихатки – Миронівка: зокрема 10 км непарної колії перегону Таганча – Сотники, майже 13 км парної колії перегону Пантаївка – Користівка та понад 10 км непарної колії перегону Зелена – Яковлівка.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool