Одеська залізниця завершує підготовку до роботи в зимовий період

Жовтень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Структурні підрозділи Одеської залізниці завершують активну підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 рр. та вживають заходів спрямованих на забезпечення стабільної роботи господарства і працівників залізниці.

За інформацією служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Одеської залізниці для підготовки господарств до осінньо-зимового періоду було заплановано виконання заходів на загальну суму майже 4 млн. грн., серед яких підготовка котелень, виробничих будівель та споруд.
При підготовці до опалювального сезону виконано 98% ремонту та налагодження 396 котелень, з них: на природному газі – 70, на вугіллі – 96 та 230 одиниць на електроенергії. Також виконано 99% ремонту та налагодження теплових мереж, паропроводів (підготовлено майже 26 км). Наразі утеплено 3 тис.110 дверей та вікон виробничих будівель та споруд.
Одночасно на залізниці приділяється увага технічному стану під’їзних колій, місць масових навантажувально-розвантажувальних робіт. Встановлено контроль за розміщенням у встановлених місцях необхідної кількості інвентарю для прибирання снігу та піску для посипання платформ і службових проходів.
Відомчі котельні забезпечені необхідним запасом палива. На складах залізниці створено запас паливно-мастильних матеріалів: дизельного палива, мастил (для рухомого складу, снігоприбиральної техніки) та вугілля для опалення пасажирських вагонів.
Забезпечення працівників зимовим спецодягом є одним з пріоритетних аспектів матеріально-технічного постачання. На сьогоднішній день залізниця отримала через централізовану поставку 92% спецодягу від річного плану. Серед отриманого спецодягу понад 6,5 тис. костюмів різних видів, а також чоботи, черевики, рукавиці, жилети.
Остаточну підготовку господарств Одеської залізниці до роботи в зимовий період буде завершено до 1 листопада поточного року.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool