Одеська область: смертельна трагедія на озері Катлабуг

Травень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

О 17 год. 30 хв. 5 травня поблизу с. Першотравневе Ізмаїльського району під час відпочинку на озері Катлабуг (на відстані 250 м від берега) сталося перекидання човна (на борту перебувало 7 осіб, з них 4 дитини).

Внаслідок події на воді загинуло 3 особи (з них одна дитина 2004 р.н., пошуки тіла якої тривають) та 4 особи врятовано місцевими мешканцями (з них 3 дитини - 2000 р.н., 2007 р.н. та 2010 р.н.). За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування. Станом на 7 год. 6 травня пошуки загиблої дитини тривають. До пошуків залучено аварійно-водолазну групу Головного управління ДСНС України в Одеській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool