Новий корпус відомчого дитячого табору в Одеській області введено в експлуатацію

Серпень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Новий корпус відомчого дитячого оздоровчого табору ім. Л.Шевцової сьогодні було урочистості введено в експлуатацію. Відтепер маленьких відпочивальників порадує ще один сучасний корпус.

Окрім традиційних караваю та перерізання стрічки до уваги почесних гостей було запропоновано невеликий виступ силами постійних відпочивальників табору.
У вітальному слові до присутніх головний інженер – перший заступник начальника залізниці Юрій Мруць підкреслив значимість підтримки ініціативи Дорпрофсожу керівництвом Одеської залізниці та особисто генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка.
Голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко зазначив, що завдяки сприянню керівництва у вирішенні такого вкрай важливого соціального питання, як відпочинок дітей залізничників у комфортних умовах, наступного року дітлахи матимуть змогу відпочити у новому корпусі. «Сподіваємося, що такий темп зберігатиметься й надалі, адже попереду ще багато роботи», - висловив сподівання Анатолій Прокопенко.
Директор табору Наталя Олійник висловила щиру подяку від імені усіх майбутніх відпочивальників керівництву Одеської залізниці, Дорпрофсожу та будівельникам залізниці за турботу, плідну співпрацю та усебічну підтримку: «Це справжнє свято для нас, адже і для дітей, і для їх батьків-залізничників важливо забезпечити якісний повноцінний відпочинок малечі у настільки комфортних умовах».
Нагадаємо, що будівництво нового корпусу дитячого оздоровчого табору ім. Л.Шевцової було розпочато у грудні 2012 року. Триповерховий спальний корпус нараховує 36 кімнат розрахований на одночасне розміщення 126 відпочивальників. Загальна площа будівлі понад 2 тис. м2 . Корпус збудовано з цегли та утеплено пінополістирольними плитами і оздоблено декоративною штукатуркою. У будівлі встановлені металопластикові вікна. Спальний корпус забезпечено електроенергією, холодним і гарячим водопостачання, каналізацією, пожежною сигналізацією, телефонним зв'язком. Передбачено також можливість опалення корпусу у холодну пору року від вугільної котельної. Кімнати облаштовано необхідними меблями та інвентарем.
Крім того працівники структурних підрозділів служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд подбали й про прилеглу територію, яку благоустроїли і встановили два тіньовики.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool