Нові пересувні комплекси зважування запрацювали на дорогах Кіровоградщини

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 631 | Коментарі: 0

Відучора новенькі пересувні вагові комплекси розпочали працювати на дорогах Кіровоградщини.

Обслуговування таких комплексів проходитиме без участі дорожників, а тільки співробітників Укртрансбезпеки.

Нагадаємо, минулого року на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області підрядники, що проводили ремонти на дорогах державного значення додатково збудували 5 спеціальних майданчиків для розміщення габаритно-вагової лабораторії.

Наприкінці грудня Кіровоградське управління Уктрансбезпеки отримало три новенькі сучасні комплекси, такі собі «лабораторії на колесах».
Загалом Служба Уктрансбезпеки минулого року закупила 78 комплексів на загальну суму 117 мільйонів гривень.
Кожен комплекс – це укомплектований автомобіль із переносними вагами, робочими місцями, сучасною оргтехнікою, повною базою даних, фото

- Наразі в Кіровоградській області функціонують сім майданчиків для розміщення пунктів контролю, з яких три ми збудували протягом минулого року, - зазначив начальник служби автодоріг Вадим Коюденко. – На область необхідно 15 вагових майданчиків, тож у плани всіх подальших поточних ремонтів ми включили будівництво ще 8-ми майданчиків, а також місць для відстою транспорту. Зазначу, що в наших інтересах забезпечити якісне розміщення ПП ГВК, аби люди працювали і не допускали перевантажень, які руйнують відремонтовані нами дороги.

За матеріалами прес-служби САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool