Новесенький смартфон за квиток отримала пані Марія з Новоукраїнки

Грудень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Марія Кукуль із смт Новоукраїнка, що на Кіровоградщині, стала однією із переможців акції ПриватБанку та MasterCard «Смартфонів п'ять вагонів». Пані Марія вперше в житті придбала квиток на поїзд через Приват24, який приніс не лише перемогу, але й омріяний смартфон Xiaomi Redmi 4X 32GB.

“Я вже років десять, якщо не більше, є клієнтом ПриватБанку, жодного разу не приймала участь ні в яких акціях, - розповіда Марія Михайлівна Кукуль, переможниця акції «Смартфонів п'ять вагонів»

- Завжди думала, що я невезуча, ніколи нічого не вигравала. А тут так добре, що не потрібно було реєструватись, просто купила квиток на потяг для чоловіка, і через пару днів зателефонували і повідомили, що я виграла смартфон. Звичайно я не повірила, тому зайшла на сайт банку і перевірила, чи є така акція. Я така щаслива! Мені досі ніхто не вірить, ні сусіди, ні родичі. Кажуть, що купила сама. Показую усім і розповідаю, що не маю у ПриватБанку ні родичів, ні знайомих:)”.

«Ще не пізно взяти участь у акції. Купуйте квитки на поїзд у будь-якому напрямку та у будь-якому каналі ПриватБанку: відділенні, на сайті, в терміналі, головне - з карти MasterCard ПриватБанку, та чекайте на результати розіграшів. Додаткова чи спеціальна реєстрація не потрібна, - розповідає Артем Чайка, керівник бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - З переможцями зв'яжуться представники ПриватБанку та узгодять час та місце, де щасливчик зможе забрати свій крутий подарунок».

Власники карток MasterCard від ПриватБанку, які придбають квиток на поїзд в будь-якому каналі ПриватБанку до 31 грудня нинішнього року, автоматично стають учасниками розіграшу призу - одного зі 100 смартфонів Xiaomi Redmi 4 32GB.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool