Незаконно встановлені мафи у Кіровограді будуть демонтовані

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Перші три незаконно встановлених МАФи у Кіровограді будуть демонтовані. Рішення про знесення винесла комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм на виконання доручення міського голови Андрія Райковича щодо наведення порядку на територіїї міста з розміщенням торгівельних павільйонів і кіосків.

Відповідно до рішення комісії, першочерговому демонтажу підлягають три МАФи напроти дитячої обласної лікарні по вулиці Преображенській, 84. Власники павільйонів “Хот-дог”, “Солодка лавка” та “МТС” не мають відповідних дозвольних документів – паспортів прив’язки. Комісія повернеться до розгляду долі ще трьох МАФів, які суттєво порушили умови, визначені паспортом прив’язки на розміщення об’єктів.

Так, торгівельна споруда ФОП “Масловська” біля тої ж дитячої лікарні встановлена не у визначеному місці, а два павільйони ФОП “Кошмак” - біля дитячої обласної лікарні та обласної лікарні по проспекту Університетському мають площу значно більшу за дозволену. У такому випадку, відзначила під час засідання начальник юридичного управління Марина Смаглюк, управління містобудування та архітектури має право скасувати паспорти прив’язки, видані на об’єкти - порушники. А це, у свою чергу, дозволить комісії приймати рішення про їх демонтаж.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool