Незаконний заробіток - шлях до кримінальної відповідальності

Травень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1741 | Коментарі: 0

Працівниками Кіровоградського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні низки пограбувань затримано 20-річного уродженця Компаніївського району.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Хлопець-сирота до повноліття виховувався в інтернаті, а останнім часом, не маючи постійного місця проживання, заробляв на прожиття у незаконний спосіб – у результаті був засуджений за скоєння крадіжки.

Цього разу вирішив вирушити до обласного центру, аби «підзаробити» грошей. Просто серед білого дня з інтервалом у пару годин зірвав у випадкових перехожих – двох жінок – золоті ланцюжки з кулонами. Потерпілі звернулися у міліцію із заявами про пограбування.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрюваного по «гарячих слідах» було затримано. Він саме намагався покласти свою здобич до камери схову на автовокзалі. Там працівники міліції виявили і одяг зловмисника, в який юнак планував переодягнутись після скоєного, адже маскувався він за допомогою кепки та спортивної куртки з капюшоном.

Встановлено також, що зловмисник причетний до скоєння іще чотирьох пограбувань. Викрадені золоті вироби хлопець збув випадковим знайомим, а за виручені кошти придбав собі мобільний телефон.

За цими фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України, санкція якої – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool