Не ганьбіть ні себе,ні мене, ні владу,- Андрій Райкович

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Чиновники мають з належною увагою ставитись до мешканців міста, а особливо коли мова йде про пільгові категорії: інвалідів, учасників АТО і ветеранів війни. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 13 лютого.

Минулого тижня, під час особистого прийому до очільника міста звернувся інвалід – афганець, який просив виділити йому місце під розміщення гаража. Чоловік повідомив, що вже тривалий час звертається до міськради з цим проханням, але позитивного вирішення так і не отримав. Питання вже навіть дійшло до сесії, проте в останній момент його зняли з розгляду.

Міський голова наказав підлеглим бути уважними до проблем містян, і ретельно вивчати кожне прохання.

- Я розумію, що зняли із розгляду на сесії взагалі ці питання. Але є винятки. І я просив би, найперше – профільні управління з питань регулювання земельних відносин і питань містобудування, – шановні керівники, приберіть чиновницьку черствість і проведіть роботу із своїми спеціалістами – виконавцями. Не ганьбіть ні себе,ні мене, ні владу. Тим більше, коли до вас звертатимуться ветерани війни, – наголосив Андрій Райкович


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool