Наслідок кулачних розваг - тяжкі тілесні ушкодження

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Працівники Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 18-річного раніше судимого жителя обласного центру. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Пізно увечері до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні за медичною допомогою з підозрою на розрив селезінки звернувся 17-річний місцевий житель.
Слідчо-оперативна група виїхала до лікарні. Але потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння, тож не зміг пояснити правоохоронцям, за яких обставин він отримав тілесні ушкодження.
У ході проведення низки заходів працівники міліції з’ясували, що того вечора юнак розпивав спиртні напої з кіровоградцем, який тимчасово проживав у районному центрі. Під час застілля старший знайомий, ніби жартома, ударив молодшого у нижню частину тулуба зі спини. Та, як з’ясувалося, ці дії призвели до занадто серйозних наслідків.
Потерпілий спочатку пішов додому, але згодом сильний біль змусив його звернутися до лікарні. Хлопця прооперували, наразі він перебуває на лікуванні.
Підозрюваного працівники міліції затримали у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Крім того, зловмисник підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень іншому чоловіку на території обласного центру. За обома фактами тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool