Наше "село" Кіровоград залишається без послуг Укрзалізниці?!

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 2208 | Коментарі: 7

Кіровоград – місто в центрі України, але коли випадає необхідність дістатись з нього до столиці, складається враження, що воно ледь не на Північному Полюсі. Адже довгий час єдиною реальною і доступною можливістю їздити до Києва був причіпний вагон сполученням «Кіровоград – Київ».

Звичайно одного вагона недостатньо, щоб задовольнити потреби всіх бажаючих, і квитки на нього треба було купувати заздалегідь. Але близько місяця тому Кіровоград залишився і без цього засобу сполучення зі столицею.
Влада і Укрзалізниця жодним чином не прокоментували цієї події. Про відміну вагону люди дізнавались в залізничних касах.
В місті побутує думка, що це захід до Євро – 2012. Ніби вагон відмінили для того, щоб розвантажити залізничні шляхи. І після закінчення чемпіонату все стане на свої місця.
Але на нашу думку, причіпний вагон жодним чином не заважав просуванню інших потягів. Адже його чіпляли до потягу «Кривий Ріг – Київ», який курсує і дотепер. Цілком можливо, що існує негласна домовленість між Укрзалізницею і автобусними перевізниками, послуги яких в рази дорожчі. Адже після відміни вагону, доходи компаній з автоперевезення стрімко пішли вгору. Люди наразі не мають вибору і змушені переплачувати, бо їхати потрібно.
«Ми вимагаємо від влади і від чиновників Укрзалізниці пояснень. Люди мають право знати, чому відмінили найпопулярніших в Кіровограді залізничний маршрут. Фактично людей поставили у безвихідне становище, адже тепер вони мають платити шалені гроші за проїзд до столиці. Особливо відміна вагону вдарила по студентам, які мають право на пільговий проїзд в потягах. Раніше вони мали можливість щотижня приїздити з навчання до Кіровограду, тепер же студенту необхідно витратити 200 гривень, щоб відвідати батьків. Подібна ситуація – це знущання над мешканцями міста. У випадку, якщо влада не дослухається до наших вимог, ми будемо виходити на акції протесту!» - прокоментував ситуацію голова виконкому Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Дмитро Сінченко.

Прес-служба Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool