Надзвичайники активізували роз’яснювальну роботу на Кіровоградщині (ФОТО)

Січень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

Працівники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС в області переконували жителів громад Новоукраїнського району у тому, що не можна легковажно ставитись до питань власної безпеки.

Як доказ того, що легковажність неодмінно закінчується бідою, рятувальники наводили статистику Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо кількості надзвичайних подій і ситуацій, основних причин їх виникнення та жертв.

Нагадали правила пожежної і мінної безпеки, прийоми самопорятунку та надання допомоги під час пожежі й на воді, надали практичні поради щодо безпечної експлуатації систем опалення та приладів обігріву.

Надзвичайники активізували роз’яснювальну роботу на Кіровоградщині

Надзвичайники активізували роз’яснювальну роботу на Кіровоградщині

Надзвичайники активізували роз’яснювальну роботу на Кіровоградщині

Посиленою увагою і турботою учасники рейду просили оточити дітей, з вини та за участю яких нерідко виникають пожежі, особливо у період канікул. Батькам порадили не тільки ховати подалі сірники, запальнички та інші небезпечні предмети, а й детально роз’яснювати, до чого можуть призвести пустощі з вогнем та як не допустити біди.

Оскільки ще тривають свята, працівники Служби порятунку нагадали правила обережного використання новорічної атрибутики: гірлянд, бенгальських вогнів, свічок, піротехнічних виробів тощо.

Актуальним залишається питання безпеки під час повітряної тривоги, тому рятувальники також нагадали громадянам, як діяти після сигналу сирени, та роздали застерігаючі листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool