Надзвичайні події з 7 по 10 грудня по Кіровоградській області

Грудень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

7 грудня у Кіровограді по вул. Героїв Сталінграду виникла пожежа 4 м2 сміття в оглядовому колодязі теплової магістральної мережі теплопостачання. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. А по вул. 50 років Жовтня виникла пожежа електропроводки моторного відсіку та сидіння водія автомобіля «ВАЗ-21011». Причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля. По пров. Першотравневому виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в житловому будинку 49-річного місцевого жителя. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
У Долинській виникла пожежа 9 м2 покрівлі гаражу в гаражному кооперативі. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул. Тарковського та Героїв Сталінграду надано допомогу по відкриванню дверей двох квартир, а по вул. Жадова надано допомогу 33-річній жінці по відкриванню дверей ванної кімнати, в якій зачинився її малолітній син.
8 грудня на автошляху Смоліне – Якимівка у смт Смоліне Маловисківського району виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2101». Причина пожежі встановлюється.
До неврологічного відділення Петрівської ЦРЛ з діагнозом полінейропатія внаслідок вживання дикорослих грибів госпіталізовано 47-річну жительку с. Володимирівка. Стан хворої середнього ступеня важкості.
У Новоукраїнському районі між селами Рівне та Ганнівка рятувальниками надано допомогу водію по вилученню автомобіля «ГАЗ-3307» з кювету.
9 грудня у Кіровограді по вул. Великій Перспективній виникла пожежа 1,5 м2 біжутерії в металевому торгівельному контейнері. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці при курінні.
У с.Саблине Знам’янського району виникла пожежа 2 м2 постільних речей та матрацу в житловому будинку 90-річної місцевої жительки. Тіло господарки виявлено на місці пожежі, причина смерті встановлюється. Причина пожежі – порушення господаркою правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.
У Долинській на східно-об’їзному шосе Кіровоград-Кривий Ріг рятувальниками надано допомогу по розпилюваннню та прибиранню дерева, яке впало на автомобіль «Daewoo Lanos».
До неврологічного відділення Компаніївської ЦРЛ з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано 31-річного жителя с. Біляївка. Стан хворого середнього ступеня важкості.
У Кіровограді по вул. Короленка надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу по діставанню кішки з даху будинку.
10 грудня у Миколаївській області на 79 км траси Полтава-Кишинів рятувальниками надано допомогу співробітникам ТУ МНС Миколаївської області по буксируванню з кювету автомобіля «Opel», який належить 46-річній громадянці Молдови. Допомогу по буксируванню автомобіля «Ford Sierra» з кювету надано також у с. Крупське Кіровоградського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool