Надзвичайні події з 26 по 27 листопада на Кіровоградшині

Листопад 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Кіровограді по вул. Академіка Корольова виникла пожежа дитячої коляски в під’їзді на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
А по пров. Спускному у Кіровограді рятувальниками ліквідовано пожежу 15 м2 перекриття та домашніх речей в житловому будинку, що належить 33-річному місцевому жителю. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування пічного опалення.
У с. Ємилівка Голованівського району виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2107», що належить 29-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
У с. Мар’ївка Компаніївського району внаслідок необережного поводження на воді загинула 42-річна жінка, тіло якої особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу вилучено з водойми.
У Гайвороні рятувальниками надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
У с.Біляєвка Компаніївського району під час обстеження присадибної ділянки місцевого жителя групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області виявлено та знешкоджено 132 універсальні осколочні гранати калібру 30 мм та 512 набоїв періоду Другої Світової війни.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool