Надзвичайні події з 26 по 27 листопада на Кіровоградшині

Листопад 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Кіровограді по вул. Академіка Корольова виникла пожежа дитячої коляски в під’їзді на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
А по пров. Спускному у Кіровограді рятувальниками ліквідовано пожежу 15 м2 перекриття та домашніх речей в житловому будинку, що належить 33-річному місцевому жителю. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування пічного опалення.
У с. Ємилівка Голованівського району виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2107», що належить 29-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
У с. Мар’ївка Компаніївського району внаслідок необережного поводження на воді загинула 42-річна жінка, тіло якої особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу вилучено з водойми.
У Гайвороні рятувальниками надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
У с.Біляєвка Компаніївського району під час обстеження присадибної ділянки місцевого жителя групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області виявлено та знешкоджено 132 універсальні осколочні гранати калібру 30 мм та 512 набоїв періоду Другої Світової війни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool