Надзвичайні події з 23 по 26 листопада на Кіровоградщині

Листопад 26, 2012 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
23 листопада у Світловодську рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
24 листопада в Кіровограді по вул. Лесі Українки рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
У с. Іванівка Новомиргородського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 6 м2 оздоблення стелі веранди приватного житлового будинку. Причина пожежі – порушення правил монтажу електромережі.
У смт Олександрівка ліквідовано пожежу 9 м2 домашніх речей в господарчій споруді. Причина пожежі встановлюється.
25 листопада у с. Великі Байраки Кіровоградського району ліквідовано пожежу 10 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У с. Біляєвка Компаніївського району виявлено 3 мінометні міни та 2 ручні гранати періоду Другої Світової війни. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС України у Кіровоградській області заплановано на 26 листопада.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool