Надзвичайні події з 22 по 23 листопада по Кіровоградській області

Листопад 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Гайвороні ліквідовано пожежу газового примусу у приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється. У смт Устинівка ліквідовано пожежу 12 м2 сінника та 3,5 тонн сіна на території домоволодіння 68-річної пенсіонерки. Причина пожеж встановлюється.
У с. Ганнівка Новоукраїнського району виникла пожежа 6 м2 домашніх речей, 20 м2 перекриття та 32 м2 покрівлі в житловому будинку, який належить 27-річному місцевому жителю. Внаслідок пожежі загинули 2 доньки 2009 та 2010 р.н. Орієнтовна причина пожежі – пустощі з вогнем.
До терапевтичного відділення Компаніївської ЦРЛ з діагнозом полінейропатія внаслідок вживання грибів госпіталізовано 75-річну жительку с. Богодарівка. Станом на 07:00 23 листопада стан хворої задовільний.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool