Надзвичайні події з 20 по 21 грудня по Кіровоградській області

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Кіровограді по просп. Університетському виникла пожежа 0,2 м ізоляції електропроводки в електрощитовій на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки в щитовій під’їзду. А по вул.Покровській виникла пожежа автомобіля «Газель». Причина пожежі встановлюється.
Протягом доби рятувальниками надано допомогу з вилучення 5 автомобілів з кюветів та снігових заметів: у с. Добре Вільшанського району - автомобіля «Volkswagen», в Добровеличківському районі на автошляху Трояни-Добровеличківка – автомобіля «ГАЗЕЛЬ», в Ульяновському районі на 237 км автошляху Київ-Одеса надано допомогу громадянину Туреччини по вилученню автомобіля «SKANIY» зі снігового замету, у Компаніївському районі на автошляху Компаніївка-Виноградівка по вилученню автомобіля «ВАЗ 2108» зі снігового замету, у Новгородківському районі на 49 км автошляху Кіровоград-Кривий Ріг надано допомогу по вилученню автомобіля «TOYOTA».
У селах Миколаївка, Петровка, Висоцьке Добровеличківського району внаслідок ускладнення погодних умов сталося відключення від електропостачання. До відновлення електропостачання залучено аварійну бригаду «Кіровоградобленерго». Подія знаходиться на контролі ТУ МНС у Кіровоградській області.
В Олександрії та Кіровограді надано допомогу двом господарям по відкриванню дверей квартир.
До приймального відділення Олександрійської ЦМЛ № 1 доставлено 17-річного жителя с.Куколовка з діагнозом загальне переохолодження тіла. 20 грудня хворого у задовільному стані виписано з лікарні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool