Надзвичайні події з 19 по 20 грудня по Кіровоградській області

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Гурівка Долинського району на автошляху Кривий Ріг – Кіровоград виникла пожежа вантажного автомобіля «Рено Магнум». Причина пожежі – коротке замикання електропроводки.
У с. Берестяги Гайворонського району виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в літній кухні в домоволодінні 66-річного пенсіонера. Причина пожежі – коротке замикання електромережі обігрівача.
У с. Соколівське Кіровоградського району виникла пожежа 2 м2 підлоги та постільних речей в квартирі двоповерхового житлового будинку. Під час пожежі виявлено тіло 29-річного квартиронаймача. До займання призвело його необережне поводження з вогнем при курінні.
У Кіровограді по просп. Правди, 2, біля автовокзалу №2, виявлено 82 мм мінометну міну періоду Другої Світової війни. Групою піротехнічних робіт АРЗСП ТУ МНС України в області виявлений боєприпас знешкоджено.
В Ульяновському районі на 267 км автодороги Київ – Одеса рятувальниками надано допомогу по вилученню вантажного автомобіля «MAN 34 JEL 50» з кювету.
До Олександрійської ЦМЛ №1 з діагнозом загальне переохолодження тіла доставлено 74-річну пенсіонерку, яка після надання першої медичної допомоги відмовилася від госпіталізації. З таким же діагнозом до лікарні у стані алкогольного сп’яніння госпіталізовано 55-річного олександрійця. Стан хворого середнього ступеня важкості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool