Надзвичайні події з 14 по 17 грудня по Кіровоградській області

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

14 грудня у с. Рівне Новоукраїнського району виникла пожежа дерев’яного столу в торгівельному павільйоні. Причина пожежі – підпал невстановленою особою.
У с. Цибулеве Знам’янського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромережі виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку .
На 240 км автошляху «Київ-Одеса» Ульяновського району внаслідок ДТП ускладнився рух автомобільного транспорту в напрямку м. Одеси. Підрозділами ТУ МНС в області проведено роботи по деблокуванню 2 травмованих з пошкодженого вантажного автомобіля та вилученню з проїжджої частини 21 автомобіля. О 17:30 рух автотранспорту відновлено в повному обсязі.
У смт Нове м. Кіровограда рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Iveco», а по вул.Мурманській – допомогу по вилученню вантажного автомобіля «Volvo» з кювету.
15 грудня у с. Маловодяне Долинського району через коротке замикання виникла пожежа 40 см електромережі в господарчій будівлі приватного домоволодіння.
У смт Побузьке Голованівського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі гаражу та 4 м2 сараю в приватному домоволодінні. В Олександрії - пожежа 18 м2 домашніх речей в надвірній споруді в приватному домоволодінні, а в с. Созонівка Кіровоградського району - пожежа 1 м2 перекриття та 3 м2 оздоблення стін господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
На 10 км автошляху Світловодськ-Кременчук рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «DAF» з узбіччя дороги. Таку ж допомогу надано водієві автомобіля «Ford» на автодорозі Устинівка-Городище у Маловисківському районі.
16 грудня у Кіровограді по вул. Гранітній виникла пожежа 16 м2 перекриття господарчої споруди в приватному домоволодінні. У с. Ісаєвка Устинівського району виникла пожежа 12 м2 літньої кухні в домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
А в Олександрії виникла пожежа 0,5 м2 ковдри на балконі четвертого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Ак. Корольова через необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи виникла пожежа 3 м2 сміття та старих речей в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку.
У с. Нечаївка Компаніївського району виникла пожежа 35 м2 покрівлі житлового будинку в домоволодінні 85-річної місцевої жительки, тіло якої виявлено на місці пожежі. Причина смерті – встановлюється. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
У с. Підвисоке Новоархангельського району надано допомогу комунальним службам по буксируванню автобуса зі снігового замету, допомогу по вилученню автомобіля «УАЗ-469» з кювету надано на 102 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаївка у Компаніївському районі. У с. Новолутківка Добровеличківського району надано допомогу комунальним службам по вилученню рейсового автобуса та 4 легкових автомобілів зі снігового замету. У с. Червоне Озеро Долинського району надано допомогу водієві по вилученню автомобіля «ВАЗ 2108» зі снігового замету.
17 грудня у с. Котовка Гайворонського району рятувальниками надано допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги зі снігового замету.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool