Начальник Кіровоградської ОВА відверто розповів про план оборони області

Вересень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 6859 | Коментарі: 0

«В області системно працює Рада оборони- ми називаємо її військовий кабінет. Це повна взаємодія між військовою адміністрацією, обласною радою, військовою комендатурою, усіма правоохоронними органами. Я на постійному зв’язку з усіма громадами і містами», розповів Андрій Райкович.

Він додав, що в області 170 сирен. Третину довелось оновити на марші. Деякі громади вже встановили сирени нового типу.

«Укриття. Серйозна складова, за яку ніхто раніше особливо не думав. Це-факт! Підприємства, які працюють і мають потенціал, швидко реанімували свої сховища. ЖЕКи і досі звільняють підвали в багатоповерхівках. Це- теж факт, що мешканці багатоповерхівок роками закидали їх чим могли. Тепер чистять. Великий шматок роботи виконано в освітянських і медичних закладах.Війна, сусідство із таким агресором, змушує, і зараз, і на майбутнє думати про сучасне будівництвоз якісними укриттями», - зазначив він. 

джерело, фото Ігоря Філіпенка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool