На захисті прав кіровоградських пасажирів

Лютий 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 лютого, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг громадян з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда.

Комісія розглянула скарги мешканців Кіровограда на грубість водіїв, які обслуговують маршрути № 103, 77, 108, 21, 4, 111 та звернення депутата районної у м. Кіровограді раді Миколи Гречухи щодо відмови у пільговому перевезенні дитини на маршрут № 3.
За результатами розгляду звернень громадян, керівництвом ПП «УкрАвтоінвест», що обслуговує маршрут № 103 повідомило про принесення вибачення перед батьком дитини за образи та відмову у безкоштовному проїзд.
Водій маршрутки №77 також приніс пасажиру вибачення та конфлікт було вичерпано.
Комісія рекомендувала керівництву ПП «Паритет Сервіс», що обслуговує маршрут № 77 провести позачерговий інструктаж, на якому акцентувати увагу на безумовне дотримання Правил дорожнього руху.
До водія ПП «ОЛІКС», що обслуговує маршрут № 3 були застосовані заходи дисциплінарного впливу. І все ж, члени комісії рекомендували підпрємству «Олікс» розірвати трудову угоду з таким водієм .
За повідомленням КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», з водіями проведено додаткову роз’яснювальну роботу щодо беззаперечного дотримання ними Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та недопущення подібних випадків у подальшій роботі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool