На вулиці Кіровограда виходить муніципальний патруль

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Із наступного тижня на вулиці Кіровограда виходить муніципальний патруль. Про це повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 28 квітня, повідомляє сайт міськради

За його словами, муніципальний патруль – це ініціатива міської влади, яка стане однією із форм організації роботи територіальних органів - міліції, ветеринарної медицини, санітарних служб та виконавчих органів місцевого самоврядування щодо проведення превентивних заходів на території Кіровограда у сфері охорони громадського порядку, санітарно – епідеміологічного стану обласного центру, побутово – торгівельного обслуговування, протипожежної безпеки та інших актуальних питань життєдіяльності територіальної громади.
Сергій Васильченко повідомив, що на першому етапі патруль виходитиме в місто тричі на тиждень і здійснюватиме до обіду контроль за недопущенням стихійної торгівлі, незаконного будівництва, належною підтриманням санітарно – епідеміологічного стану, попередженням вандалізму та осквернення пам'яток культурної спадщини та руйнування архітектурно – культурних цінностей місцевого, обласного та державного значення.

На вулиці Кіровограда виходить муніципальний патруль

На вулиці Кіровограда виходить муніципальний патруль

На вулиці Кіровограда виходить муніципальний патруль

У вечірній час члени патрульних груп звертатимуть увагу на торгівлю алкоголем та на діяльність розважальних закладів.
До складу муніципального патруля входитимуть представники МВ УМВС України в Кіровоградській області, спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради, міської дружини, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення та, за необхідністю, представники виконавчих органів Кіровоградської міської ради за характером сфери владних та делегованих повноважень і працівники територіальних органів виконавчої влади.
За власною згодою у роботі патруля можуть брати участь також члени громадських та волонтерських організацій.

Фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool