На території Кіровоградської та Полтавської областей затримано банду найманих кілерів (фото)

Липень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1655 | Коментарі: 0

Співробітниками Управлінь СБУ в Кіровоградській та Полтавській областях проведено спільну спецоперацію в результаті якої затримано банду найманих вбивць.

В ніч на 19 липня у Горішніх Плавнях, близько опівночі, поблизу місцевого супермаркету на вулиці Миру, 37-річний мешканець Кременчука отримав вогнепальне поранення. Від отриманої травми чоловік помер у кареті швидкої. Правоохоронцями встановлено, що з метою перерозподілу сфер впливу в кримінальному середовищі вбито «кримінального авторитета» на прізвисько «Кирпич».

Після вчиненого злочину члени ОЗУ переховувалися від правоохоронних органів на території Київської, Кіровоградської, Дніпровської та Полтавської областей. За інформацією спецслужби, замовником вбивства був мешканець м. Горішні Плавні, а організаторами та виконавцями вихідці з Донецької області.

З’ясувалося, що за вказаним злочинним угрупованням тягнеться своєрідний шлейф і його учасники з використанням вогнепальної зброї і раніше здійснювали розбійні напади та насильницькі дії на території Полтавської та прилеглих області.

В ході проведення обшуків за адресами проживання зловмисників було вилучено гранати, вогнепальну та холодну зброю.
У відповідності до ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство вчинене на замовлення групою осіб) СБ України спільно з прокуратурою проводяться невідкладні слідчі дії.

Пресс служба УСБУ в Кіровоградській області

Співробітниками Управлінь СБУ в Кіровоградській та Полтавській областях проведено спільну спецоперацію в результаті якої затримано банду найманих вбивць.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool