На продовольчих ринках Кропивницького відбулася рейдова перевірка (ФОТО)

Червень 10, 2024 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Вихідними на продовольчих ринках міста Кропивницький міграційники спільно з поліцейськими провели профілактичний рейд з протидії нелегальній міграції.

Для відпрацювання були обрані місця потенційної концентрації іноземців. Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби разом з представниками Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ перевірили у працівників ринків – іноземців та осіб без громадянства документи та роз’яснили правила перебування в країні.

На продовольчих ринках Кропивницького відбулася рейдова перевірка (ФОТО)

На продовольчих ринках Кропивницького відбулася рейдова перевірка (ФОТО)

Нагадаємо, порушення міграційного законодавства для іноземців та осіб без громадянства призводить до накладання адміністративних штрафів, за безпідставне перебування в Україні з протермінуванням дозволеного строку перебування або у разі закінчення візи передбачено примусове повернення до країни походження або третьої країни та видворення із забороною в’їзду в Україну. Адміністративна відповідальність спіткає і громадян України, які не сприяли своєчасному виїзду іноземця.

Так, за період проведення операції «Мігрант» працівники підрозділів ЦПМУ ДМС виявили 120 порушників міграційних правил. Стосовно 112 іноземних громадян складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування в Україні та притягнуто до адмінвідповідальності 8 громадян України, які своїми діями чи бездіяльністю сприяли іноземцям в порушенні міграційного законодавства. Стосовно 19 іноземних громадян прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та 4 – про примусове видворення.

Стягнено з порушників штрафів на загальну суму майже 339 тис. грн.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool