На переїздах Одеської магістралі з вини водіїв сталося 6 ДТП

Червень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

За 5 місяців 2017 року на переїздах, розташованих у межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «УЗ», зафіксовано 6 випадків дорожньо-транспортних пригод. Три з них сталися в межах Одеської та ще три у Кіровоградській області.

Внаслідок одного з ДТП, яке сталося 14 квітня 2017 року на переїзді на перегоні Цибулеве – Фундукліївка загинув водій мотоцикла, який, незважаючи на подачу звукових сигналів, виїхав у негабарат з правого боку від поїзда та був збитий електровозом. У решті випадків, на щастя, травмованих немає

Зафіксовано випадок, коли водій легкового автомобілю в’їхав у правий бік поїзда, який рухався зі швидкістю 35 км/год.
Залізничники вкотре нагадують, що причинами ДТП є грубі порушення Правил дорожнього руху, поспішність і необачність водіїв автотранспортних засобів.

Залізничні переїзди – це місця підвищеної небезпеки. Дорожньо-транcпортні події на залізничних переїздах можуть призвести до великої кількості постраждалих, пошкодження транспортних засобів, значних матеріальних збитків через тимчасове припинення руху на окремих дільницях залізниці.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважним та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям! Помилки водіїв на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу, тому особиста відповідальність та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool