На Одеській залізниці відремонтують та модернізують 43 переїзди

Листопад 22, 2012 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

До кінця поточного року працівники Одеської залізниці модернізують та відремонтують 43 залізничних переїзди. Роботи проводяться відповідно до Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011-2015 роки.

Цього року заплановано капітально відремонтувати 15 переїздів. Завершено роботи на 10 переїздах. Наразі повністю виконано запланований обсяг робіт з укладання переїзного настилу зі збірного залізобетону – на 25 переїздах замінено переїзні настили старого зразка на настили зі збірного залізобетону, що безумовно додасть зручностей водіям.
На двох переїздах (315 км перегону Лікарівка – Користівка та 289 км перегону Лікарівка – Павлиш) заплановано виконати роботи по покращенню умов видимості. На сьогоднішній день роботи завершено на переїзді 315 км. Такі ж роботи буде виконано на переїзді 289 км до кінця року.
На нерегульованому переїзді 2 км під’їзної колії Князеве – Городківка (через який здійснюється автобусний рух) наразі встановлені та до 1 грудня будуть введені в експлуатацію пристрої автоматичної переїзної сигналізації.
Щорічно Одеська залізниця вкладає понад 7 млн грн. у ремонт та модернізацію переїздів для створення безпечних і комфортних умов водіям автотранспортних засобів при перетині залізничних переїздів.

*Довідка:
Усього на балансі Одеської залізниці перебуває 740 переїздів, з них 378 перетинають автобусні маршрути. 194 переїзди обслуговуються черговим працівником, 56 таких переїздів обладнано шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини. Із 546 переїздів без чергового – 437 обладнані пристроями переїзної сигналізації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool