На Одеській залізниці посилено заходи безпеки

Листопад 27, 2015 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

За період з квітня по листопад 2015 року підприємствами Одеської залізниці було проведено роботу з виконання організаційно-технічних заходів щодо покращення питання безпеки, попередження можливих терористичних актів та актів незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту в межах Одеського вузла.

Так, станом на 25 листопада 2015 року погоджені начальником залізниці заходи виконані у визначені терміни. Безпосередньо проведено серйозну роботу з виключення можливості перебування сторонніх осіб на станціях Одеса-Пересип та Іллічівськ-Поромна.
Завершено роботи з огородження території станції Одеса-Пересип – було встановлено 1 тис. 100 м залізобетонної та 450 м металічної огорожі, по станції Іллічівськ-Поромна виконано монтаж огорожі з спеціальної сітки довжиною близько 2,5 км.

Станцію Одеса-Пересип облаштовано відеоспостереженням, зокрема, роботизованими камерами, а також підключенням сигналу до пульта воєнізованої охорони. З метою забезпечення безпеки руху виконані заходи по оздоровленню колійного господарства: завершено капітальний ремонт двох колій Нового парку, виконано заміну брусів й металевих частин двох стрілочних переводів.

З метою попередження незаконного втручання сторонніх осіб у діяльність транспорту проведено роботи з нанесення на дросель-трансформатори, трансформатори, акумулятори препарату «Мазут», встановлено додаткові запірні пристрої на двері релейних приміщень та батарейних шаф.

З метою забезпечення вимог пожежної безпеки виконано роботи з облаштування парків станцій Одеса-Пересип та Іллічівськ-Поромна міжшпальними лотками (майже 700 од.). Проведено роботу з технічного обслуговування систем пожежної сигналізації, ревізія блискавковідводів та ремонт систем заземлення пристроїв СЦБ. На станціях оновлено первинні засоби пожежогасіння, встановлено та облаштовано для використання в якості пожежних водойм котли цистерн, а також було виконано ремонт пожежних резервуарів на станції Іллічівськ-Поромна. Парки станції забезпечені парком локомотивів, які обладнано системою іскрогасіння. Архіви та горищні приміщення станцій обладнано вогнезахисними сумішами. Проведено ревізію зовнішнього освітлення парків станцій і обладнано світлодіодними світильниками.

Робота з посилення заходів безпеки на Одеській залізниці триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool