На Кіровоградщині зросли сукупні витрати домогосподарств

Лютий 05, 2015 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

За підсумками вибіркового обстеження домогосподарств, проведеного впродовж ІІI кварталу 2014р., середньомісячні загальні доходи одного домогосподарства склали 4013 грн.

У середньому на одного члена домогосподарства еквівалентні загальні доходи становили 2101 грн. на місяць. Рівень середньомісячних загальних доходів однієї особи в 1,8 раза перевищив рівень встановленого на цей період прожиткового мінімуму в розрахунку на місяць (1176 грн.).
Середньомісячні сукупні витрати одного домогосподарства у ІІI кварталі 2014р. склали 3455 грн., що на 4,5% більше проти відповідного періоду 2013р. У середньому на одного члена домогосподарства еквівалентні сукупні витрати становили 1809 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool