На Кіровоградщині знизалась кількість звернень громадян з оформлення ID-картки

Квітень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У березні підрозділами Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області було оформлено понад 1600 ID-карток та понад 1800 закордонних паспортів. 

Відповідно кількість звернень громадян з оформлення ID-картки знизалась у порівнянні з березнем минулого року на 49%, а паспортів для виїзду за кордон - на 63%.

З 20 березня підрозділи Міграційної служби області на період карантину перейшли на обслуговування суб'єктів звернення за окремо встановленим графіком та у виключних випадках.

Хоч попит на оформлення документів значно знизився, у Міграційній службі звертаються до громадян з проханням відвідувати підрозділи за нагальної потреби, у разі можливості відкласти візит до завершення карантину. Зокрема вже готовий документ (ID-картка та закордонний паспорт) буде зберігатись у підрозділі протягом року.

Нагадаємо виключно з яких питань наразі можна звернутись:
- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);
- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;
- вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;
- оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв'язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов'язаною з нагальною потребою в лікуванні від'їжджаючого, від'їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном;
- посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

Отримання документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів тощо - у звичайному порядку, згідно режиму роботи підрозділів УДМС.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool